Efter mange år i samme hjem kan det hele begynde at se lidt kedeligt ud. Møblerne bliver slidte og det der engang var inspirerende er det nok ikke mere. Så er det tid til at give dit hjem en make-over, så du igen kan føle, at det er moderne, hyggeligt og inspirerende. Her får du 3 tips til at fornye dit hjem, uden at det skal blive så dyrt. 

Sprøjtemaling af møbler 

Der er ingen grund til at udskifte alle dine møbler, selv hvis de ser meget slidte ud. De fleste møbler kan reddes med sprøjtemaling og sprøjtelakering. Firmaet Dibbern Color Design kan sprøjtemale køkkenlåger, døre, lamper, stole og meget mere. Med en omgang sprøjtemaling kan du få gamle nedslidte møbler til at se ud som om de var helt nye. Du kan endda også give møbler en ny farve, så dit hjem kan se helt friskt og nyt ud igen. Desuden er det ofte billigere at få sprøjtemalet sine møbler end at købe nye, især hvis det drejer sig om et køkken eller designermøbler. 

Start med køkkenet eller stuen

Hvis du drømmer om at ændre indretningen af dit hjem, så kan det hurtigt blive meget dyrt, hvis man skal fornye hvert lokale. Derfor kan det stærkt anbefales, at prioritere de lokaler, hvor man tilbringer mest tid, som for de fleste vil være stuen og køkkenet. Det vil derfor nok give mest glæde i hverdagen, at fornye disse rum først, inden man begynder på eksempelvis badeværelset, bryggerset eller soveværelset. 

Køb genbrug

Hvis du gerne vil ændre meget i dit hjem. uden at det skal koste for meget, så er det en god idé at se på genbrug. På den blå avis og lignende sider er der en lang række forskellige genbrugsmøbler og boliginteriør som du kan købe til rimelige priser. De fleste af møblerne er i god stand. Du kan endda være heldig at finde lækre designermøbler til en god pris. Hvis du personligt møder op i en genbrugsforrretning kan man endda prøve at forhandle prisen, så du kan gøre et rigtig godt kup. 

3 nemme tips til at fornye dit hjem