Inden at en trommeslager kan fyre den af på scenen, så skal et hold eksperter udvikle trommesættet til trommeslageren. Det er hvad Drum Limousine hver dag sætter en ære i at gøre. For hvad, der starter som et fladt stykke træ, skal ende som en tromme, der kan skabe en fantastisk og kraftfuld lyd. I udviklingen af trommesæt tænker Drum Limousine på alt fra lyd og holdbarhed til udseende og hvilke elementer sættet skal bestå af. 

I dag anvendes Drum Limousine trommesæt blandt andet af trommeslagere som Laust Sonne, Morten Thorhauge, Jesper Thomsen og Eddi Jarl. 

Tromme eksperten begyndte med en forretning i Aarhus, men i 2020 flyttede firmaet til København, hvor de nu har en butik og en hjemmeside med et stort udvalg af trommesæt. 

Mange trommeslagere har endda flere end et Drum Limousine trommesæt, hvilket er et tegn på Drum Limousines store ekspertise og success.  

Trommesættets materiale

Mange af trommesættene er fremstillet af amerikansk ahorn (maple), på grund af træets evne til ikke at absorbere lyden alt for meget. Derfor anvendes også akryl til nogle trommesæt, som også giver en fantastisk lyd på enhver scene. Begge materialer anvendes til at lave trommesæt med en lang holdbarhed. Akryl sættende er dog ofte billigere end ahorn trommesættene.  

At lave et trommesæt eller bare en tromme er en kompleks process. Først skal træet bøjes til halvcirkler i flere forskellige størrelser. En trommes størrelse er meget vigtigt for at skabe den bedste lyd. Anvendelsen af forskellige materialer og variationer i størrelsen vil have en stor påvirkning på trommens vibrationer og dermed også trommens lyd. 

Trommesættets elementer

Elementerne som et trommesæt består af er også vigtigt for at kunne opnå de bedste lyde og skabe den bedste musik. Derfor har Drum Limousine sammensat et stort udvalg af forskellige typer trommesæt. Hvert sæt består af forskellige elementer, så enhver trommeslager kan finde et sæt, der passer til hans måde at spille på. 

Trommesættets design

Drum Limousine har også designet trommer i meget forskellige stile. Du kan vælge de klassiske sorte trommesæt i læder eller med en blank sort overflade. Men du kan også vælge andre designs, der springer mere i øjnene på en scene. Der er f.eks. sparkle trommesæt med orange, blå eller gul glitter. Perfekt til de fleste koncerter!

Drum Limousine står bag nogle af de største trommeslagere i Danmark