Rynker og furer i ansigtet er noget, som vi alle kommer til at få. Vi mennesker bliver ældre, og det betyder, at vores hud også ældes og med tiden mister den smidighed og spændstighed, som den havde, da man var yngre. Når har fyldt de 25 år, så begynder huden langsomt at miste sin fugtighed og spændstighed. Benyt Restylane til behandling af rynker for at forbedre din huds struktur og dermed mindske dine rynker.

Med en rynkebehandling med Restylane vil dine rynker dog ikke helt forsvinde, da dette er umuligt på grund af, at huden altid vil folde sig i forbindelse med mimik og træk i ansigtet. En Restylane skinboosters behandling har blot til formål at gøre din hud mere spændstig og ungdommelig.

En behandling nær botox

Ligesom botox får en Restylane skinboosters rynkebehandling dig til at fremstå mere frisk. Dog vil der ved Restylane skinboosters gå fire til seks måneder, før resultaterne træder i kraft. Dermed får du ikke ligesom ved botox resultater med det samme, men de former sig over en periode på nogle måneder og varer ved. Rynkedannelsen i din hud reduceres og udsættes, hvilket vil sige, at Restylane skinboosters også er med til at reducerer dannelsen af nye rynker. Udover alt dette tilføjer en Restylane skinbooster behandling masser af fugt til din hud, som din hud kan have behov for, når man ikke er ung mere. Dette vil i sig selv hjælpe på din fremstråling, og du vil opleve at se mere frisk ud.

Hvad består Restylane skinboosters af?

Rynkebehandlingen fra Restylane skinboosters består af en speciel syre, der er vandbindende. Denne syre sørger for at holde vores hud glat og smidig, når vi er unge. Restylane skinboosters sørger for at udglatte huden indefra, hvilket vores kroppe selv sørger for, når vi er yngre. Rynkebehandlingen injiceres med en tynd nål under huden. Dette er i meget små doser. Når dette sker, så tiltrækker dosen væsker under din hud, hvilket er den proces, der resulterer i langvarig og dybdegående fugtning af din hud, samt den proces der tager op til et halvt år at fuldende.

Få bugt med rynkerne med Restylane skinboosters