Det er igennem dit tøj, at du i høj grad kan udtrykke din personlighed og stil. Derfor er det også for mange danskere vigtigt at investere i det helt rigtige tøj. Cargo bukser eller armybusker er et stort hit, når det kommer til street mode i Danmark. Med dem kan du nemt skabe det militære look, hvis du er glad for den stil. Bukserne kan dog blive meget varme at have på, hvis vejret er varmt, og solen skinner. Hvis det er tilfældet, kan du også finde Cargo shorts. Her får du shorts i den trendy stil, som samtidig er behagelige og praktiske at have på.

Street tøj mode om sommeren

Når det kommer til street tøj mode, er Molecule cargo shorts et godt valg. Her får du det slidstærke og robuste materiale, som Cargo bukser normalt er lavet af. Samtidig får du også det kendetegnende baggy fit med de store lommer bagpå og på benene, som er så populært. Derudover kan du også vælge imellem flere forskellige farver og forskellige camouflage farvekombinationer ligesom ved de kendte armybukser. Du kan blandt andet finde farver som for eksempel:

  • Sort
  • Orange
  • Oliven
  • Sand

Det giver dig mange muligheder at vælge imellem, alt efter hvilken farve og dermed stil du finder mest tiltrækkende. Samtidig vil shortsene som regel passe ind i din nuværende garderobe. Ligesom bukserne er Cargo shorts inspireret af rigtigt militærtøj, som blandt andet blev brugt under Vietnam-krigen af den amerikanske hær.

Cargo shorts til aktiviteter udenfor

Der er mange gode fordele at hente ved Cargo shorts herre. På grund af det slidstærke og robuste materiale har shortsene ikke mindst en lang levetid. Det gør dem også til en god investering, hvis du er interesseret i street tøj mode. Materialet gør også shortsene velegnede, hvis du dyrker sport eller andre aktiviteter udenfor.

Fordi de er behagelige at have på og samtidig har de store lommer, kan du bruge cargo shorts mænd udendørs, hvis du for eksempel skal vandre, gå rundt i skove eller slå telte op.

Få det perfekte street look med Cargo shorts