Måske skal du holde styr på hele familiens vasketøj, når der skal vaskes om søndagen. Eller måske bor du småt, og alt dit beskidte tøj ligger spredt ud over stole og gulv? I begge tilfælde kan du have gavn af en vasketøjskurv til at få styr på det aflagte tøj. En vasketøjskurv med låg gemmer det brugte tøj af vejen, så det ikke ligger og flyder indtil næste vask. Samtidig kan vasketøjskurven også pynte i f.eks. stuen eller soveværelset, da det udover at være et funktionelt møbel, også kommer i vidt forskellige farver og design.

Hvilken vasketøjskurv bør du vælge?

Der er mange slags vasketøjskurve at vælge imellem. Hvilken model, du bør vælge, afhænger bl.a. af størrelsen på din garderobe, stilen i dit hjem, og hvor ofte du vasker:

  • Skal du vaske for hele familien eller ejer du tøj til enhver lejlighed? En tredelt vasketøjskurv med separate rum, kan inddele dit tøj efter farver eller familiemedlemmer.
  • Går der langt mellem hver vask? En vasketøjskurv med låg i bambus giver ventilation til tøjet og gemmer det afvejen.
  • Har du mange fine møbler? En robust vaskekurv i træ passer godt til stilen i de fleste moderne hjem. Fyrretræ og valnøddetræ er populære træsorter.

Ideshoppen.com har vasketøjskurve til ethvert behov. Køb dem her, og find din nye vasketøjskurv til en god pris.

Vasketøj på farten

Har du ingen vaskemaskine i hjemmet eller din opgang, kan det være en frustrerende omgang at vaske tøj. Ejer du en vasketøjskurv i træ, vil den typisk være for tung at slæbe til det nærmeste vaskeri, og det er altid noget bøvl at skulle fylde vasketøjet i plastikposer og indkøbsnet. Heldigvis findes der en nem og stilsikker løsning. På nettet kan du købe praktiske vasketøjsposer, der både kan fungere som opbevaring af dit vasketøj i hjemmet og til nemt at få transporteret tøjet til det nærmeste vaskeri. De har slidstærke håndtag og kan foldes sammen og gemmes væk, hvis du kun ønsker at bruge dem til transport og f.eks. har en vasketøjskurv med låg til brug i hjemmet.

Få styr på dit beskidte tøj