Der findes et stort udvalg af robotplæneklippere på markedet, derfor kan det være svært at vælge, hvilken robotplæneklipper, der passer bedst til dig. Har du en stor have, er det muligt at finde en robotplæneklipper, som egner sig til de lidt større arealer. Vi håber vores guide, giver dig et bedre overblik over de mange valgmuligheder, der findes ude på markedet.

Læs med her og find din nye robotplæneklipper

Udover Gardena og Grouw robotplæneklipperne, så anbefaler vi også Robomow RC 304 U robotplæneklipperen. Det er en robust robotplæneklipper, hvor du er garanteret en helt perfekt klipning af græsplænen hver eneste gang den er i er i brug. Robomow RC 304 U kan programmeres efter eget ønske. Effektiviteten er i top og græsslåningen er nem og hurtigt klaret af din nye bedste ven, nemlig Robomow. Det bliver uden tvivl ikke lettere, så hvorfor ikke investere i en smart robotplæneklipper nu. Denne robotplæneklipper egner sig til græsplæner på op til 500 m2. Du får samtidig en robotplæneklipper med et stærkere klippesystem end andre robotplæneklippere til samme plænestørrelse. Den er kraftig og udstyret med en stærk stålkniv.

Måske du skal vælge Worx Landroid L1500?

Worx Landroid L1500 er høj kvalitet og egner sig til haveejeren med græsplæner op til 1500 M2. Med sit intelligente design, bliver man ikke skuffet af denne robotplæneklipper. Worx Landroid L1500 vender f.eks. selv tilbage til ladestationen, når den er ved at løbe tør for batteri. Har du lyst, kan du lægge dig på sofaen og styre en robot plæneklipper via din smartphone. Smart ikke? Køber du denne robotplæneklipper medfølger der en masse smart tilbehør, blandt andet en ladestation.

Gardena Robotplæneklipper Sileno Life 1000

Sidst men ikke mindst anbefaler vi også Gardena Sileno Life 1000 robotplæneklipperen, som vil gøre det til en leg at slå græs. Det eneste du skal sørge for er selve opsætningen. Denne robotplæneklipper er i stand til at klippe et areal på omkring 1000 m² og den kan samtidig klare en stigning med en hældning på op til 35 %. En super kvalitets robotplæneklipper, som er helt lydløs.

Find den rette robotplæneklipper