Flotte tænder er noget, der tiltaler de fleste. En tur til tandlægen kan virke både skræmmende og uoverkommelig, men med den rette behandling kan vedligeholde dit tandpastasmil og din gode mundhygiejne. Det er nemmest for dig, hvis du finder den lokale Tandlæge Ringsted. På den måde slipper du for at køre langt, og du kan få det passet ind i dit skema, så du undgår at overlappe med arbejde eller uddannelse. Klinikken er nem at komme til med sin beliggenhed kun få minutters gang fra Ringsted station, og der er mulighed for parkering lige ved klinikken.

Erfaring med tandlægeskræk

I tandlægeklinikken Martin Åside er der stor erfaring med at give tandbehandlinger til mennesker med tandlægeskræk. Du behøver derfor ikke have ondt i maven over at gå til tandlæge, for du er sikker på at blive behandlet trygt og godt af mennesker, der har erfaring med netop tandlægeskræk. Ringsted Tandlæge er klar over, at det kan føles ubehageligt ikke at vide, hvad der foregår, mens man ligger i tandlægestolen, så derfor vil du hele tiden blive informeret om, hvad tandlægen og klinikassistenten foretager sig, når de kigger på dine tænder. Skal du have foretaget et indgreb i tænderne, vil du blive smertedækket, så du behøver ikke være bange for, at din behandling gør ondt – der er helt styr på det. På den måde er du sikret gode tænder i mange år.

Mange typer behandlinger

Ved din tandlæge i Ringsted kan du få mange forskellige behandlinger. Om du bare skal have det årlige tjek og en tandrensning, når du er god til selv at holde dine tænder flotte, eller om du skal have lavet en tandkrone, så kan du få det gjort ved Ringsted Tandlæge. Behandlingerne spænder vidt fra broer til proteser og tandblegning, så du er sikker på, at du kan rejse dig fra tandlægestolen med det bedste resultat. På Ringsted Tandlæge Martin Åsides hjemmeside fremgår et skema med prislister til de forskellige behandlinger, og er du medlem af Sygeforsikring Danmark kan du hente en del af dine udgifter hjem igen, alt efter hvilken gruppe, du står i.

Find en god tandlæge i Ringsted – helt simpelt