Gennem mange år har legen med biler udviklet sig meget. Den gamle træ bil er blevet byttet ud med de top moderne fjernstyrede RC biler. Produktionen af de nye biler læner sig konstant op af nutidens biler, men der er i højere grad også et fokus på fremtidens biler, og en fjernstyrer RC bil kommer med flere bud på, hvordan en bil i fremtiden kan komme til at se ud.

Aktiv beskyttelse af RC biler

For at gøre de fjernstyrede biler så livagtige som muligt er der flere steder oprettet værksteder for fjernstyrede biler. På denne måde opnår legen med og brugen af bilerne en vis grad af livagtighed, men også sikkerhed, så bilerne kan holde i mange år. Selvom det er muligt at reparere bilerne, er det stadig vigtigt, at du finder den RC bil, som passer til dit niveau, så du undgår skader på bilen.

Vælg en bil du kan kontrollere

Både voksne og børn bruger fjernstyrede biler, og lige netop derfor er mange biler også delt op efter, hvor gammel du optimalt skal være for at bruge dem. Der findes både biler til begyndere, øvede og eksperter. Som begynder anbefales det, at du vælger en bil med en lavere tophastighed end de maksimale 50 km/t.  Desuden anbefales det ved køb af RC biler til børn, at du vælger en solid bil med 4-hjulstræk, som kan køre på et ujævnt terræn, så de for eksempel kan tage bilen med ud i haven.

Få den bedste oplevelse med din RC bil

For at få en god oplevelse med de fjernstyrede RC biler anbefales det, at du udstyrer din bil med gode Alkaline batterier og ikke genopladelige AA batterier. Dette skyldes, at dårlige batterier i senderen kan medføre, at du mister rækkevidden til senderen, så du ikke kan styre din bil. Desuden er det også væsentligt, når du laver tricks med bilen, at du starter langsomt ud. Derved kan du lære at styre bilen bedre, så den ikke kommer til skade. Skulle dette dog ske, er det muligt at investere i nye reservedele til din fjernstyrede RC bil.

Fjernstyret RC bil kommer til live