Når du har startet en virksomhed, så skal man have styr på sine kunder. Afhængigt af hvad du sælger, så er kundekontakt en af de vigtigste punkter at have styr på, da det jo er kunderne der får din forretning til at køre. Det er her at et Salesforce kursuskommer ind i billedet.  

At starte en virksomhed kan være ret indviklet hvis man ikke har helt styr på hvad man skal gøre. Hvis du har en god idé omkring noget og gerne vil starte en virksomhed, så er det uhyre vigtigt at du laver din research, før du begiver dig ud i det forjættede land. Dette skal dog ikke skræmme dig væk, men hellere være med til at guide dig hen imod at udruste dig før at du begår en fejl. Man siger dog at man lærer meget af sine fejl i denne verden, men hvis man kan, så vil man jo helst gerne undgå dem. 

Find kombinationen med et Salesforce kursus

Med et Salesforce kursus bliver du udrustet med en masse viden og færdigheder indenfor den CRM platform der heddes Salesforce, som er et vidunderligt redskab til dig som virksomhedsejer. Et Salesforce kursus giver dig en ekspertise i at bruge de forskellige applikationer som bliver tilbudt af det amerikanske softwarefirma som har hovedkontor i nydelige San Francisco. Denne CRM platform er kåret som verdens bedste CRM (Customer Relationship Management) platform, og ville derfor være ideel for dig og din virksomhed at lære og/eller implementere i jeres fremtidsplaner. Hos Global Knowledge er der en masse kloge hoveder som er klar til at lære fra sig, inden for en masse forskellige emner, som mange virksomheder sagtens ville kunne få gavn af. Du kan gennem undervisning i deres Salesforce kursus bootcamp ende ud med at få en certificering i de forskellige emner, som både kan bruges til at skabe gode jobmuligheder i fremtiden, samt at kunder vil kunne se hvad medarbejderne kan inden for deres respektive virksomheder. Global Knowledge tilbyder dig nemlig kurser som er nøje tilrettelagt med professionel læringsstøtte, så du kan være sikker på at du får den bedste undervisning, med brugbar viden som du kan tage med dig overalt.

Foren virksomhed og kunder med Salesforce kursus