Går du og drømmer om en ny bil, der kører som en drøm? Misunder du mange andre, som kører rundt i en dyr BMW, Audi eller Porsche? Eller er det en gammel drengerøvs-drøm, som du gerne vil realisere, mens du har tiden til det? Uanset hvad din begrunde er, er du havnet det helt rigtige sted på siden her.

Biler er dyre i Danmark, og det skyldes den tårnhøje registreringsafgift, der medfølger ved køb af ny bil – især hvis det er en bil i luksusklassen. Når en bil kommer til Danmark, skal der nemlig betales registreringsafgift, før der kan komme en nummerplade på bilen. Afgiften afhænger af bilens årgang, kilometer, udstyr og hvilken stand, den er i på det givne tidspunkt.

Benyt dig af flexleasing, og realisér dine bildrømme

For at undgå at ruinere budgettet, kan du med god grund undersøge markedet for flexleasing. På den måde kan du nemlig dele afgiften op i mindre bidder fordelt på den periode, du vælger at benytte bilen. Du vælger selv hvor lang tid, du ønsker at køre i bilen, og betaler altså kun i den periode, den er din. Efterfølgende kan du få lavet en ny vurdering, da registreringsafgiften formentlig i mellemtiden er faldet en del. Du kan læse meget mere om flexleasing via denne hjemmeside: https://specialcars.dk. På denne side kan du ydermere få råd og vejledning til de spørgsmål, du formentlig brænder inde med, omkring flexleasing af biler.

Fordele ved flexleasing

  • Du sparer penge på afgiften, da du kun betaler mellem 0,5%-2% i registreringsafgift afhængigt af alderen på din bil.
  • Der er en mindre kapitalbinding ved en leasingaftale frem for hvis du køber egen bil.
  • Det kan bedre betale sig at skifte bil med få års mellemrum, fremfor hvis du har en købekontrakt i forbindelse med købet af ny bil.
  • Der er væsentligt billigere forsikringer og værditab, fordi bilen ikke står til fuld afgift.
  • Du får mulighed for at vælge mellem nogle af de ellers dyreste biler på markedet, hvilket du ellers skulle betale den helt store bondegård for.
Gør drømmebilen til virkelighed