Det kan være uoverskueligt at finde ud af, hvordan du skal starte med at planlægge et stort event. Det kan være alt fra en stor fødselsdagsfest, et bryllup eller arbejdsrelateret. Uanset hvem du holder eventet for, er der en masse overvejelser der skal til, og processen skal helst være så nem og smertefri som muligt – både for dig som eventplanlægger og for deltagerne. Planlæg eventet her

De første par steps 

Udover de steps der er skrevet op forneden, er det værd at nævne, at det kan være en god ide at få lidt hjælp til planlægningen. Spørg dine veninder, venner, forældre eller kollegaer, sådan at arbejdsopgaverne kan fordeles blandt jer. 

  1. Hvor vil jeg holde mit event? 

Her skal du tage antallet af gæster i betragtning, da du skal anskaffe dig et lokale eller sted, som passer netop til de gæster, du har tænkt dig at invitere. 

  • Planlæg mad og drikkelse i god tid

Det værste du kan opleve som gæst er, at der er for meget ventetid, eller at du slet ikke får det, som du forventer. Mad og drikkelse er en stor del af et event, så det er vigtigt at have styr på netop dette i god tid. Udover et hovedmåltid er det også rart at sørge for, at deltagerne har mulighed for at få nogle snacks og lignende løbende igennem eventet, hvis der er meget på programmet. 

  • Hav en bugdet og klare linjer

Dette burde selvfølgelig være et af de første steps, du foretager dig, men det er nok også et af de vigtigste. Det er vigtigt at du får lagt en plan for, hvad du ønsker, og hvor meget der skal bruges på det. Det kan altså være godt at starte med at undersøge de forskellige muligheder for mad og drikkelse, før du låser dig fast på noget. Tingene skal også kunne tilpasses, såfremt alle inviterede ikke kommer. 

Nøglen til et godt event

Udover de overstående steps, så er den reelle nøgle til at holde et godt event, at ventetiden er i bund, og underholdning og stemningen er i top. 

Hvordan planlægger jeg mit event?