ManneQ sælger alt i butiksinventar til din tøjbutik. ManneQ er især specialister i mannequiner og giner. Så hvad end du mangler mannequiner, giner eller butiksmøbler, finder du med sikkerhed alt, hvad du skal bruge til at dække dine behov. ManneQ har siden 2004 tilbudt et af Danmarks største udvalg af mannequiner og giner til præsentation af tøj, og er derfor blevet en af de mest velkendte leverandører til butiksinventar på markedet. Hop ind på https://www.manneq.com/ og lad dig friste af deres enorme udvalg.

Mannequiner og giner
Gør dine produkter levende med det store udvalg af mannequiner og giner. Hjælp dine kunder med at visualisere, hvor godt de vil se ud i det tøj, du sælger. Vælg mellem bundsolid glasfiber, let overkommelig plast eller kvalitets stof. Hele mannequiner, hovedløse, giner eller løsdele giver dig mulighed for at få den rigtige stil til korrekt fremvisning af dit tøj og tilbehør.

Fordele ved mannequiner og giner

Mannequiner og giner er noget af den vigtigste inventar til din tøjbutik, da de har et stort potentiale til at skabe interessante og tiltalende dekorationer i tøjbutikker. Her kommer nogen af de vigtigste aspekter ved de to med mere fokus på deres faktiske brug:

Mannequiner fordele:

  • De skaber et billede af virkeligheden. Folk får lov til at se, hvordan en bestemt vare ville se ud på dem, så de ikke kun behøver at forestille sig det.
  • Mannequiner fungerer som en tavs sælger, og tilbyder information om visse aspekter af tøjet, uden man behøver at opsøge en butiksassistent (nogle butikker bruger mannequins som kompensation for et reduceret antal ansatte).
  • De giver mulighed for at fremvise, hvordan flere forskellige genstande ville se ud sammen (tøj, smykker, fodtøj, andet tilbehør).

Giner fordele:

  • Giner er det bedste valg til små butikker, hvor deres udsmykningsvinduer er for små til full-size mannequiner.
  • Giner kan hjælpe med at vise, at de varer, du udstiller, kommer fra din egen produktion, fordi de normalt bruges til skræddersyning.
  • Giner er billigere end mannequiner.
  • Du kan nemt bruge dem til at fremvise varer på din webshop eller i et katalog.
Mannequiner og giner til din tøjbutik