Var du også fan af at spille GTA, da du var yngre? Og har du siden opgraderet til andre spil – f.eks. Red Dead Redemption på PC? Så er der gode nyheder til dig. Det varer nok ikke så længe før, du kan få lov at spille Red Dead Redemption PC igen. Der kommer nemlig en 2’er til det populære spil. Helt præcist, hvornår Red Dead Redemption 2 PC udkommer, vides endnu ikke. Men der går nok ikke længe! 

Lidt om Red Dead Redemption 2

Hvad går 2’eren så ud på, tænker du måske? Det er jo meget naturligt. For hvad skal der ske i det nye spil? Her lakker det vilde vesten faktisk mod sin ende. Lovens håndhævere er på jagt efter de sidste ulovlige bander. Efter et røveri går galt i byen Blackwater er Arthur Morgan og Van der Linde-banden nødt til at flygte. Føderale agenter og dusørjægere er i hælene på dem, så de må røve, stjæle og kæmpe deres vej over Amerika for at overleve. Arthur må vælge mellem sine egne idealer og loyalitet til banden, der opdragede ham. 

Du får derfor lige så meget spænding og action i RDR2, som du fik i det første RDR spil. Så køb Red Dead Redemption 2, når det udkommer, så du kan se, hvordan historien om Arthur Morgan og Van der Linde-banden ender. 

Køb spillet online 

Når spillet engang udkommer og det bliver tid til at købe det, så du kan prøve det, behøver du slet ikke at købe et fysisk spil. Du kan f.eks. få Red Dead Redemption Steam. Steam er nemlig en online platform, som du får spillet gennem. Når du køber RDR2, får du en produktnøgle, som du kan bruge på den online platform, du vælger. Her downloader du så dit spil fra. Det er simpelthen så smart, især fordi mange nyere computere ikke længere har diskdrev. Og det ville være ærgerligt, at gå glip af et ikonisk og populært spil som Red Dead Redemption 2 for PC bare fordi du ikke har diskdrev i din computer. Så når spillet engang udkommer, er der ingen grund til ikke at købe det.

Red Dead Redemption 2 – et nyt PC spil