Skal du til Magaluf, Mallorca, eller er du ikke helt sikker endnu? Ligegyldigt om det er det ene eller det andet, er du landet det helt rigtige sted, hvis du gerne vil høre lidt mere om, hvad man laver på ungdomsrejse til bagende varme Magaluf. Og finder du ud af, at det er lige noget for dig, så tøv ikke og kom til Magaluf med DUF. Turen er den perfekte kombination af en lækker badeferie og en partyrejse med gang i den, så du er garanteret en oplevelse for livet.

Aktiviteter i vand og på land

Dagens Magaluf er præget af varmt vejr og lækkert turkisblåt hav. Du bestemmer selv, om du vil ligge ved poolen og solbader, joine en vandpolokamp, eller paraglide på vandet, men du kommer i hvert fald aldrig til at kede dig. Vælger du at bo på et ungdomshotel, vil du være omgivet af jævnaldrende, og du kan helt sikkert godt finde nogen, der er klar på ølbowling på stranden eller en tur ud på bananbåd. Gennem rejsebureauer, som eksempelvis DUF, får du også mulighed for at deltage i diverse arrangementer og fester, og der vil være dygtige danske guider, der kan rådgive dig under dit ophold.

Fest igennem med vennerne

Magaluf er kendt for sit summende og festlige natteliv. Med et bredt udvalg af klubber, barer, pubs, diskoteker og hvad end party-hjertet ellers måtte begære, bliver natten fuld af liv og sjov. Du vil komme til at møde en masse unge fra Danmark, resten af Skandinavien og andre steder i verden. Synes du, det kunne være fedt at møde nye mennesker, er der altså fantastisk mulighed for det på Magaluf rejser. Hvis du rejser til Magaluf for at danse natten væk med dine bedste venner eller veninder, kan du også være helt sikker på, at det nok skal blive en tur, der sparker røv. Tjek alle de tilbud og afbudsrejser du kan finde, gå eventuelt efter rejser til Magaluf med all-inklusive, og se så at hive fat i dine kammerater og få booket den tur.

Sjove ting du kan lave i Magaluf