At køre i bil er mere end at komme fra A til B. Køreglæden er nemlig mellem de to, og det er svært, når du bor i Danmark. Det er nemlig rigtig dyrt at nyde køreglæden fra bilmarkedets øvre hylder, fordi registreringsafgiften i Danmark er så høj, at det ikke kan lade sig gøre for rigtig mange danskere. Det er altså noget helt andet at opgradere sit køretøj, fordi bilproducenterne er nogle af dem, der gør allermest ud af deres produkt, fordi konkurrencen er så stor. Være det fra Mercedes tidløse elegance til Volvos simple, sikre og sindssygt lækre måde at indrette en bils indre og ydre. Men ak, registreringsafgiften er for høj, og du kan vanskeligt forsvare at købe bilen på grund af det billån, du skal betale med renter. Men tøv en kende, for der er en genvej til køreglæden. Flexleasing. Ved at finansiere din bil gennem flexleasing, betaler du registreringsafgiften i små rater over den periode, du leaser bilen. Det gør registreringsafgiften overkommelig og køreglæden mulig. 

Flexleasing er populært, fordi det kan betale sig

Det fede ved flexleasing er som sagt, at du ikke skal betale registreringsafgiften på bilen, der hurtigt bliver rigtig dyr ved de nyere og dyrere modeller. Den måde, det fungerer på, er, at du betaler små rater af registreringsafgiften alt efter, hvor længe du ønsker at lease bilen. Det kan være, du gerne vil skifte den sjove sommerbil ud med en mere rolig vintermodel, og det giver flexleasingen dig mulighed for. Alt efter hvor længe du ønsker at have den bil, du flexleaser, ændrer raterne sig typisk, og det er tit billigere at lease en bil over nogle år. Det giver dig så ikke muligheden for at skifte så ofte. 

En anden fordel ved flexleasing er, at du ikke skal betale det samme i forsikring, fordi du springer registreringsafgiften over i forsikringen og kun forsikrer bilens værdi. 

Gennemsøg markedet for bil og leasing

Du skal dog være opmærksom på, at når leasingperioden er slut, skal du finde en køber til bilen. Derfor er det en god idé at vælge en model, som andre også vil have. Du behøver dog ikke være urolig, fordi du ikke behøver at sælge med registreringsafgiften inkluderet, så det er noget nemmere at finde udenlandske købere til din bil. Derudover er det altid en god idé at kigge på priserne på leasing flere steder, så du gør en god handel

Spar penge på at lease