Der er ikke noget som at nyde en aften på terrassen. Et glas vin med godt selskab og en sommersol, der er på vej ned – det er der ikke meget, der slår. Eller en solbadning en weekend med varme og en god bog. Til begge dele er det rarest, hvis der er lidt musik til. Et stykke musik kan slå stemningen an, og det fuldender terrassens fantastiske formål: at føle sig helt og aldeles tilpas udendørs. Det er bare træls, når det bliver bøvlet at slå tonerne an til terrassehygge, fordi du lige skal have anlægget med udendørs, og så skal det jo også ind igen, fordi det ikke tåler fugt. Trådløse højtalere er fantastiske at have med ude på terrassen, fordi du bare kan tage dem med ind igen, og så har de en helt fantastisk lyd.

Ved at gå trådløs behøver du ikke at gå ind

Noget af det, jeg nyder ved de trådløse højtalere, er simpelthen, at de er så nemme at have med at gøre. Du kan stille den trådløse højtaler på terrassen ved siden af et glas vand, og det er simpelthen så nemt at pakke sammen. De vejer næsten ingenting, og de er nemme at slå til telefonen, der alligevel har al den musik, du kan ønske dig, gennem streamingtjenester og andre musikudbydere. For at blive ved det bekvemmelige, så er det altid en fordel at have en bluetooth-højtaler, fordi det gør det hele nemmere. Du kan skifte sange og skrue op og ned fra alle steder på terrassen. Og endnu smartere er, at den også kan komme med på stranden eller i skoven, hvis du gerne vil længere udendørs end terrassen. 

Lækker lyd og flotte designs

Trådløse højtalere har udviklet sig helt vildt på både lyd og design. De spiller lige så godt som alle andre højtalere. Det er både bas og diskant, den lille, fikse højtaler har med på lydsiden. Samtidig har producenterne af trådløse højtalere virkelig forstået, at design er en stor del af en højtaler. BOSE er kendt for fantastisk lyd, men deres design er minimalistisk, men tænkt ud i den mindste detalje. Hvis du gerne vil have lyd i hele huset, har SONOS nogle drønsmarte højtalere, der er gode til at tale sammen – og hvis du virkelig vil have design og lyd, så laver Vifa nogle af de flotteste højtalere, der dog er i den dyrere ende af markedet. 

Trådløse højtalere: Perfekt til terrassen