Der er intet bedre en den danske sommer, hvor dagene og de sene sommer aftener foregår i haven med hygge og leg hele dagen.

Mine erfaringer er at trampoliner er en super god måde at aktivere børnene på samtidig med at de rent faktisk får bevæget sig fysisk og nyder den friske luft i stedet for at side og spille computer hele dagen. 

Der skulle ude-leg til

Derfor købte jeg en trampolin til nedgravning i haven da jeg gerne vil være sikker på at vi ikke generer naboerne, og kunne undgå at trampolinen blæste væk i det danske sommervejr. Samtidig føler jeg ikke at trampoliner “fylder” på samme måde når jeg kigger ud i min have, og den taget ikke udsyn fra noget andet. 

Det har dog taget lidt ekstra kræfter at skulle grave ud til trampolinen for at kunne sænke den ned i samme højde som resten af græsplænen. Dog har jeg en større tryghed når børnene bruger rigtig mange timer på at hoppe. 

I den tid vi har haft trampolin har jeg kunne se en betydelig forbedring af børnenes kondition og balance samt det bare er en god måde at få dem til at nyde haven og bruge deres tid på.

Her finder du et bredt udvalg af trampoliner

Da jeg ledte efter den perfekte trampolin var jeg igennem rigtig mange forskellige sider for at finde ud af hvilken model der ville passe bedst til vores behov. Det er nemt at finde mange forskellige trampolin tilbud, i takt med at vi får bedre og bedre vejr. Dog kan jeg også se at der er mange hvor kvaliteten ikke lever op til den standard som jeg kigger efter.

Vi har tidligere haft en trampolin som efter et par år faldt helt fra hinanden da den ikke kunne holde til det danske vejr, til trods for at vi havde købt covers mm. til at passe bedst muligt på den.

Jeg faldt over siden ude-leg.dk hvor de har et bredt udvalg af forskellige trampoliner til haven, og hvor jeg samtidig kunne se at kvaliteten var i top men priserne også var til at betale. Vi har indtil videre haft vores trampolin i en lille måned og børnene er ude og hoppe hver dag, og allerede nu kan jeg se at jeg har fundet den helt rigtige trampolin til vores behov

Trampolin til underholdning for børnene